Elektriciteitswerken 

Werken aan uw elektriciteit? Telectric bellen! Wij zijn thuis in alle elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Reken op de vakkennis van een ervaren elektricien die keer op keer vakwerk aflevert. Zowel voor grote als kleine elektriciteitswerken kunt u beroep doen op Telectric in dit in de ruime regio Vlaams-Brabant. 

Renovatie van elektriciteit 

Een oude elektrische installatie vervangen, de elektriciteit herstellen of keuringsklaar maken? Daar zorgen we voor. Wij zorgen voor goed werkende elektriciteit die aan alle normen en regels voldoet. Reken dus maar op een positief keuringsverslag. Wij ontzorgen u volledig op het vlak van elektriciteit en voeren alle werken tot in de puntjes uit. 

Nieuwe elektriciteit installeren 

Bezig met een nieuwbouw? Wij verzorgen met plezier de elektriciteitswerken. Van het installeren van de zekeringskast tot het plaatsen van de stopcontacten en verlichting. Wij zorgen voor een complete oplevering van uw elektriciteit. Maar ook wanneer u domotica wenst of een geautomatiseerde poort kunt u beroep doen op onze expertise. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Elekriciteitswerken

Boringen