DOMOTICA

Meer levenscomfort? Met domotica speelt u het klaar. Bij Telectric zijn we thuis in de laatste nieuwe toepassingen en technieken. Wij installeren dan ook met plezier heel wat domotica-toepassingen in uw woning of bedrijf. Van slimme energiemeters tot camerasystemen, automatische dimmers en ga zo maar door. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en werken daarvoor samen met toonaangevende en betrouwbare merken. 

Qbus & Niko Home Control 

Als partner van Qbus en Niko Home Control mag u rekenen op het nieuwe je van de zalm. Deze systemen kennen we door en door en we kunnen er heel uw woning mee automatiseren. Alles is bovendien perfect bedienbaar met de smartphone. Uw bad laten vollopen, de verwarming aanzetten of controleren of de ramen gesloten zijn? Met onze domotica speelt u het klaar. 

Volledige automatisering van uw woning 

Wij zorgen voor een complete binnenhuisautomatisering op maat van uw wensen en noden. Van installatie tot bekabeling en aansluitingen, u hoeft naar niets om te kijken. Ook voor het onderhoud en eventuele herstellingen kunt u op ons rekenen. 

Meer weten? 

Meer weten over de mogelijkheden van domotica of wenst u een offerte op maat? Contacteer ons

Qbus